Onze andere sites
ivctv.com

Colofon

ivctv.com is een internet themakanaal, ontwikkeld en opgebouwd door uitgeverij ScreamingMedia BV, over – en in samenwerking met – het Internationaal Vocalisten Concours ’s-Hertogenbosch over deze wereldvermaarde competitie, waarvan de finale iedere twee jaar in ’s-Hertogenbosch plaatsvindt. Dit alles in online video die de kwaliteit van televisie benadert.

ivctv.com functioneert als toegangspoort voor iedereen die geïnteresseerd is in de zangkunst. Naast verslaglegging van de competitie, zijn er op de site ook masterclasses te volgen die door internationaal gerenommeerde zangers en zangeressen worden gegeven. Verschillende interviews geven inzicht in wat een mens er toe drijft om, vaak tegen de klippen op, van zingen zijn of haar beroep te maken.

ivctv.com komt in volledige onafhankelijkheid tot stand; inhoudelijke keuzes weerspiegelen de persoonlijke belangstelling van de makers.

Eindredactie: Wouter Hasebos, Annett Andriesen.

Aan de site wordt verder meegewerkt door Robbert-Jan van der Does, Wim Oosthoek, Alex de Waal, Alle van der Wal, Jelle van der Does, Wouter Tersteeg, Walter Juijn, Sjoerd Vogel, Tom Peeters, Peter Gielissen, Pieter Vonk en Johan van der Heijden.

Alle producties zijn opgenomen en gemonteerd met professionele apparatuur, en dus geschikt voor uitzending op televisie.
Overname van fragmenten is zonder voorafgaande toestemming niet toegestaan.

Site ontwerp: Yowza.
CMS en site constructie: e-accent.

Neem contact met ons op via info@ivctv.com voor het verkrijgen van informatie over gebruik van materiaal of het verwerven van licenties.Adverteren? Graag!

Uitgevers, grootbanken, zorgverzekeraars of meubelboulevarduitbaters: ivctv.com is een podium in het Nederlandse medialandschap waarop vocaal talent – bekend en onbekend – de ruimte krijgen om te laten horen wat ze waard zijn. U kunt ze daarbij helpen.

Neem contact met ons op via info@ivctv.com voor informatie over banners, advertenties of andere commerciële uitingen.